Solhovda 76 - Hytte 2

Solgt!
115,7 m2
3 - 4
1 + WC

Generelt

Innerst på vakre Solhovda ligger Solhovda 76. Her har vi bygget to høykvalitets, moderne hytter på en solrik tomt med utsikt utover nydelige Skurdalen, Skurdalsfjorden og Hardangervidda. Takhøye panoramavinduer gir en stue med mye lys og en atmosfære av ro og nærhet til naturen. Med ekte flammer i peisen legges alt til rette for den lune og gode hyttekosen man alltid lengter etter.

Begge hyttene har lik planløsning med en stor stue og åpen kjøkkenløsning, 3 store soverom, bad, separat wc og en romslig loftstue. Loftstuen er lukket mot stuen, men man kan nyte utsikten via gjennomgående vinduer. Solhovda 76 er er et glimrende utgangspunkt for fotturer, langrenn, sykling, alpint, plukking av sopp og bær, og alt annet en helårsdestinasjon som Geilo har å by på.

Vi gleder oss virkelig til å vise frem disse lekre hyttene. Ta kontakt med oss i dag!

Solhovda 76 - Hytte 2

Fakta

Adresse:
Kikut, Geilo
G.nr/B.nr/S.nr:
66/834/2
Selger:
Aasremmen AS, Org. nr. 985 958 920

BRA:
115,7 m2
Soverom:
3 - 4
Bad:
1 + WC
Stue:
1 stue + loftstue

Byggeår:
2016
Biloppstillingsplass:
2
Høyde over havet:
Ca 1010 m.o.h
Solrik beliggende:
Ja
Flott utsikt:
Ja
Nærhet til fjellnaturen:
0 m
Fiskemuligheter:
Ja, flere fiskevann
Turmuligheter:

Ja, flere fiskevann

Avstand til skiløyper:
100 m
Avstand til skisenter:
1,5 km

Beliggenhet

Vakre Solhovda. Minneverdige opplevelser på gjestmilde Geilo`s beste beliggenhet, Kikut.

Kikut er den sørlige høyden på Geilo. Ett solrikt naturområde, hele året rundt. Her finner du Solhovda, ett nytt, lukrativt hytteområde, 1015 meter over havoverflaten. Elsker du fjellet slik som vi gjør, vil du finne deg til rette i nærheten til naturen her oppe. Etter å ha fulgt riksveien opp til Geilo, og har tatt av mot Kikut, kjenner du at roen senker seg. Når du har parkert bilen utenfor hytten, ligger alt til rette for de gode opplevelsene, med kos, glede og lun hygge på en plass som kjennes familekjært. Om oppholdet ditt er kort eller langt, innbyr Kikut til følelsen av at du må tilbake..

Våren, sommeren og høsten er alle på hver sin særegne måte, fantastiske årstider her oppe på fjellet. Når våren kommer i midten av mai, er ikke naturen sen med å gi oss vårtegn. Når snøen er smeltet, og bakken er fuktet, eksploderer fjellheimen i farger fra løv, lyng, mose, strå og blomster. Naturen blir med ett, tett og frodig. Slik holder det seg hele sommeren igjennom. Høsten i fjellet er fargerik, sval og mild. Dette er en perfekt årstid for å legge ut på fjelltur og virkelig nyte livet og roen. De aller fleste skiløypene finner du igjen som turstier. Et stort mangfold av turer og topper for store og for små, for fjellvante, og for de som opplever fjellet for første gang. Kjente og kjære serveringssteder har oppe fra ferien og utover høsten. I fjellheimen finner du nemlig mange fristelser å stoppe ved.

Skiløypene finner du omtrent utenfor døra, og disse kobler deg videre på ett flott og variert løypenett. Mot øst finner du ett lett og kupert, delivs skogkledd terreng, som tar deg frem til en “kaffe- og vaffelstopp” på Ruperanden. Du kan også fortsette videre ut mot Sangenuten, hvor du kan speide nedover vakre Hallingdal. Mot vest, finner du de blendende rene snøduner på Hardangervidda. Her kan du besøke flere flotte steder som Hakkesetstølen, Røde kors-hytta ved Grønebakken, Tuva, eller du kan ta turen over Ustetind og legge ett besøk innom Ustaoset. Totalt på Geilo finner du 220km preparerte turløyper.

Kikutheisen ligger like ved Solhovda. Disse heisene fokuserer på familievennlighet, velvære og gode opplevelser. De er også tilknyttet resten av det flotte heisnettet på Geilo. Kikutheisen er endel av Geilo fjellandsby, og her finner du også både Kikutkroa med en fristende lunsjmeny, Kikut skiutleie og en skishop.

Alt i alt er områdene rundt Geilo, og Hol kommune, fullt av aktiviteter, severdigheter, og fantastisk fjellnatur med fjellveier, fiskevann, elver og merkede turstier som tar deg helt frem til utsiktspunkter som tar pusten fra deg. Solhovda er ett utmerket utgangspunkt for dagsturer til Dagali, Imingfjell, Langedrag, Bjørneparken på Flå, Aurlandsdalen, Flåm, Eidfjord, Vøringsfossen, Hardanger, Hardangerjøkulen og mye mye mer.

Se gjerne www.geilofjellandsby.no og www.geilo.no for mer informasjon om mulighetene i området.

Adkomst

Fra Oslo og Bergen (Rv7): Følg Rv7 til Geilo. I rundkjøringen på Geilo, ta av mot Fv 40 (Kongsberg). Kjør ca 6 km, ta av mot Hakkesetstølen, og ta umiddelbart av til venstre over åpen parkeringsplass. Herfra er det egen vei inn i hyttefeltet.

Bilfritt alternativ:
I vintersesongen kan du ta toget til Geilo stasjon, og Kikutbussen til Geilo Fjellandsby. Kikutbussen korresponderer med kveldstogene fra Oslo og Bergen torsdag og fredag, samt ned igjen fra Geilo Fjellandsby på søndager. Kikutbussen kjører også shuttle mellom Solhovda, Geilo Fjellandsby og Geilo sentrum på lørdager og utvalgte feriedager. Mer informasjon og rutetider finner du på www.kikut.no

Innhold

Èn enhet består av bygning, tomteareal,
2 biloppstillingsplasser og andel av fellesareal

Bruksareal (èn enhet):
1. etasje - 74,2 m2
2. etasje - 36,2 m2
Bod - 5,3 m2

Tomt 25:
Størrelse: 1575 m2
Utnyttelsesgrad*: 252 m2
Avtrykk på hytter: 178,9 m2
* Utnyttelsesgrad på 16% ved utendørs parkering

På Solhovda 76 har vi bygget 2 nye hytter med høy standard, moderne byggestil og tradisjonell, lun hyttefølelse. Hyttene er lekkert innredet, med panel, parkett, skifer og flis i varme fargetoner.

Solen og utsikten fra tomten kan nytes gjennom de store, takhøye panoramavinduene i stuen. Vinduene bidrar også til å til å skape et lyst rom og en behagelig og avslappende atmosfære. Man kan virkelig føle på nærheten til naturen utenfor.

Forutenom stuen, finner du i hovedplanet 2 store soverom med god plass til ulike sengeløsninger, samt bad, separat toalett og bod under trappen. Oppe i 2. etasje finnes ytterligere 1 stort soverom. Dette soverommet kan deles i to om ønskelig, slik at man får 4 soverom totalt i hytten. Denne etasjen rommer også en lekker loftstue som er avskjermet mot stuen nede. Selv om loftstuen er lukket mot stuen, nytes også utsikt og natur herfra via store gjennomgående vinduer

Utvendig har hyttene mange lekre detaljer. Kobberbeslag, kobberrenner, kobbernedløp og fasadestein på grunnmur for å nevne noe. Uteområde rundt hyttene opparbeides med gress, grus og biloppstillingsplasser.

Tomten ligger på vakre Solhovda. Selv på den mørkeste tiden står solen opp rett på hytten, og utsikten utover Skurdalen og Skurdalsfjorden er slående vakker. Dette er et godt utgangspunkt for dagens gjøremål enten det er langrenn, alpint, sykkeltur, bærplukking, fottur, shopping eller alle de andre aktivitetene som helårsdestinasjonen Geilo byr å.

Se prospekt for beskrivelse av rom og standard

Pris: kr 4.950.000,- 
+ Omkostninger og tilknytningsavgifter

Omkostninger:
1. Dokumentavgift til staten 2,5 % av tomteverdien.
    (2,5% av 1.350.000,- tilsvarer 33.750)
2. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
3. Tinglysingsgebyr for pantedokument kr. 525,-
    pr. pantedokument.
4. Panteattest kr. 235,-

Tilknytningsavgifter
1. Kommunale tilkn.avg. vann og avløp kr. 42.615,-
2. Tilknytning til fiber kr. 18.750,- (valgfritt)

Andre driftsutgifter
Felles kostnader for drift av infrastruktur vei, vann og avløp for Solhovda, (kr 3500,- i 2015).
Kostnader for etablering og abbonement av fibertilknytning.
Hol kommune innførte eiendomsskatt med virkning fra 1.1.2016. Se www.hol.kommune.no.

Kjøper vil være forpliktet til å betale et årlig bidrag på ca kr 1000,- til dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier mv. Bidraget skal p.t. betales til løypenemd i Hol Kommune, eller den selger eller Geilo Holding AS, org nr 988 659 320, utpeker. Bidraget vil bli indeksregulert.

Oppgjør:
Hyttene selger etter Avhendingslova.
10 % av kjøpesummen ved inngåelse av kjøpekontrakt. Resterende 90% med tillegg av omkostninger innen avtalt dato for overtakelse.

Oppgjørsansvarlig:
Advokatfirmaet Thommessen
www.thommessen.no - Kontor i Oslo, Bergen og London
Vederlag til oppgjørsansvarlig dekkes av selger.

Selger:
Aasremmen AS, org. nr. 985 958 920

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Påmelding - Nyhetsbrev

Ta kontakt for nærmere presentasjon og visning!

Ole K. Kristiansen

Tlf: 908 99 105
E-post: ole@kikut.no

Kevin Eikrehagen

Tlf: 909 60 239
E-post: kevin@kikut.no

Arne Pålgardhaugen

Tlf: 951 65 200
E-post: arne@kikut.no