Hyttetomter

Fra 2.400.000,-
1326 - 1919 m2

Solhovda

Tomt
nummer
Størrelse
i m2
BYA i m2 Pris Status
68 1423 184 3 200 000 Ledig
Klikk på tomt i tabell eller kart for mer informasjon.

Solhovda Sør

Tomt
nummer
Størrelse
i m2
BYA i m2 Pris Status
9 1377 236 3 000 000 Ledig
10 1218 236 2 950 000 Ledig
11 1665 236 2 950 000 Ledig
29 1257 236 2 800 000 Ledig
30 1285 236 2 900 000 Ledig
39 1327 236 2 800 000 Ledig
40 1570 236 2 800 000 Ledig
44 1445 236 3 100 000 Ledig

 

Maksimal utnyttelsesgrad per tomt inkludert parkering er vist på plankart, se forøvrig planbestemmelsene.

Klikk på tomt i tabell eller kart for mer informasjon.

Hyttedrømmen på Kikut

Kikut har alltid vært et populært utfartssted for turer i fjellet med spektakulær utsikt både sommer og vinter.Kanskje ikke helt uten grunn. Det er nettopp tilgjengeligheten til høyfjellet med sin spesielle tørre luft og snø, stillheten og måneskinnet som gjør noe med oss. Men det er langt mellom hver gang hyttetomter som dette kommer for salg i det populære området.

Solrike utsiktstomter
På Kikut ligger Solhovda perfekt plassert i forhold til solgangen fra øst til vest, og med høydedrag som gir helt unike solforhold for din drømmehytte. Når du beveger deg rundt i området, vil du oppleve hvordan den spektakulære utsikten omkranser tomtene fra alle kanter. Her ser du det majestetiske Hallingskarvet, Reineskarvet, Skurdalsfjorden og innover Hardangervidda. Det er bilvei fram til alle tomtene og skiløype langs hele nordsiden og tvers i gjennom tomtefeltet. Her får du ekte høyfjellsstemning.

Hyttetomtene som har alt
Solhovda er hyttetomter for den som ønsker seg både i pose og sekk. Området ligger ca 1010 moh og er nøysomt utviklet med omtanke for hver eneste tomt. Her får du solrike høyfjellstomter med storslått utsikt. De høyeste punktene er skånet med tanke på siluettvirkning og tomtene er romslige med god adkomst.

Frihet i fire årstider
På vinterstid ligger tomtene direkte tilknyttet over 200 km ferdig preparerte langrennsløyper på Geilo og et av Norges mest populære alpinanlegg like i nærheten. Når snøen smelter blottlegges et makeløst nettverk av turstier og sykkelturer rundt Geilo og innover Hardangervidda. Et vell av kulturlandskap med støler og turisthytter, fiskevann og opplevelser i kø.

Velkommen til Kikut …

Hyttetomter

Fakta

Adresse:
Kikut, Geilo
Område:
Solhovda
G.nr/B.nr/S.nr:
Selger:
Aasremmen AS, Org.nr. 985 958 920

Størrelse:
1326 - 1919 m2
Mønehøyde:
Utnyttelsesgrad (BYE):
13%
Antall etasjer:
2 etasjer + evt. kjeller/garasje

Vei:
Ja, frem til tomtegrense
Vann og avløp:
Ja, frem til tomtegrense
Strøm:
Ja, frem til tomtegrense
Høyde over havet:
Ca 1010 m.o.h
Solrik beliggende:
Ja
Flott utsikt:
Ja
Nærhet til fjellnaturen:
0 m
Fiskemuligheter:
Ja, flere fiskevann
Turmuligheter:

Ja, hele året rundt

Avstand til skiløyper:
100 m
Avstand til skisenter:
1,5 km

Beliggenhet

Vakre Solhovda. Minneverdige opplevelser på gjestmilde Geilo`s beste beliggenhet, Kikut.

Kikut er den sørlige høyden på Geilo. Ett solrikt naturområde, hele året rundt. Her finner du Solhovda, ett nytt, lukrativt hytteområde, 1015 meter over havoverflaten. Elsker du fjellet slik som vi gjør, vil du finne deg til rette i nærheten til naturen her oppe. Etter å ha fulgt riksveien opp til Geilo, og har tatt av mot Kikut, kjenner du at roen senker seg. Når du har parkert bilen utenfor hytten, ligger alt til rette for de gode opplevelsene, med kos, glede og lun hygge på en plass som kjennes familekjært. Om oppholdet ditt er kort eller langt, innbyr Kikut til følelsen av at du må tilbake..

Våren, sommeren og høsten er alle på hver sin særegne måte, fantastiske årstider her oppe på fjellet. Når våren kommer i midten av mai, er ikke naturen sen med å gi oss vårtegn. Når snøen er smeltet, og bakken er fuktet, eksploderer fjellheimen i farger fra løv, lyng, mose, strå og blomster. Naturen blir med ett, tett og frodig. Slik holder det seg hele sommeren igjennom. Høsten i fjellet er fargerik, sval og mild. Dette er en perfekt årstid for å legge ut på fjelltur og virkelig nyte livet og roen. De aller fleste skiløypene finner du igjen som turstier. Et stort mangfold av turer og topper for store og for små, for fjellvante, og for de som opplever fjellet for første gang. Kjente og kjære serveringssteder har oppe fra ferien og utover høsten. I fjellheimen finner du nemlig mange fristelser å stoppe ved.

Skiløypene finner du omtrent utenfor døra, og disse kobler deg videre på ett flott og variert løypenett. Mot øst finner du ett lett og kupert, delivs skogkledd terreng, som tar deg frem til en “kaffe- og vaffelstopp” på Ruperanden. Du kan også fortsette videre ut mot Sangenuten, hvor du kan speide nedover vakre Hallingdal. Mot vest, finner du de blendende rene snøduner på Hardangervidda. Her kan du besøke flere flotte steder som Hakkesetstølen, Røde kors-hytta ved Grønebakken, Tuva, eller du kan ta turen over Ustetind og legge ett besøk innom Ustaoset. Totalt på Geilo finner du 220km preparerte turløyper.

Kikutheisen ligger like ved Solhovda. Disse heisene fokuserer på familievennlighet, velvære og gode opplevelser. De er også tilknyttet resten av det flotte heisnettet på Geilo. Kikutheisen er endel av Geilo fjellandsby, og her finner du også både Kikutkroa med en fristende lunsjmeny, Kikut skiutleie og en skishop.

Alt i alt er områdene rundt Geilo, og Hol kommune, fullt av aktiviteter, severdigheter, og fantastisk fjellnatur med fjellveier, fiskevann, elver og merkede turstier som tar deg helt frem til utsiktspunkter som tar pusten fra deg. Solhovda er ett utmerket utgangspunkt for dagsturer til Dagali, Imingfjell, Langedrag, Bjørneparken på Flå, Aurlandsdalen, Flåm, Eidfjord, Vøringsfossen, Hardanger, Hardangerjøkulen og mye mye mer.

Se gjerne www.geilofjellandsby.no og www.geilo.no for mer informasjon om mulighetene i området.

Adkomst

Fra Oslo og Bergen (Rv7): Følg Rv7 til Geilo. I rundkjøringen på Geilo, ta av mot Fv 40 (Kongsberg). Kjør ca 6 km, ta av mot Hakkesetstølen, og ta umiddelbart av til venstre over åpen parkeringsplass. Herfra er det egen vei inn i hyttefeltet.

Bilfritt alternativ:
I vintersesongen kan du ta toget til Geilo stasjon, og Kikutbussen til Geilo Fjellandsby. Kikutbussen korresponderer med kveldstogene fra Oslo og Bergen torsdag og fredag, samt ned igjen fra Geilo Fjellandsby på søndager. Kikutbussen kjører også shuttle mellom Solhovda, Geilo Fjellandsby og Geilo sentrum på lørdager og utvalgte feriedager. Mer informasjon og rutetider finner du på www.kikut.no

Hyttetomtene som har alt

Solhovda har en solrik beliggenhet og kan betraktes som noen av de beste tomtene som noen gang er lagt ut for salg på Kikut og Geilo. Området ligger ca 1010 meter over havet på sørenden av Kikut. Utsikten er upåklagelig og omringes av Hallingskarvet, Reineskarvet, Skurdalsfjorden og Hardangervidda. Tomtene er byggeklare og leveres opparbeidet med vei, vann og avløp frem til tomten. Man kan også knytte seg til fiber.

På hver tomt kan det bygges ett frittliggende fritidshus (hytte), med tilhørende bygninger og anlegg. Med tilhørende bygninger menes garasje, anneks, stabbur, bod, uthus m.m. Se reguleringsbestemmelser under "Dokumenter".

Det skal opprettes egen velforening med plikt til deltagels for alle tomte- og hytteeiere. Velforeningens formål er å forvalte, drifte, vedlikeholde og forestå nødvendige utskiftninger av felles infrastruktur og anlegg som er etablert på Solhovda på vegne av de som til enhver tid er eiere av tomter og hytter i området. Se utkast til vedteker for sameiet under "Dokumenter".

Omkostninger, utgifter og oppgjør 

Omkostninger
Dokumentavgift til staten 2,5 % av tomteverdien
Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr for pantedokument kr. 525,- pr pantedokument.
Panteattest kr. 250,-

Offentlige og private utgifter
Kommunalt gebyr for tilkobling vann og avløp. Varierer ihht. bruksareal - se vedlegg til prospekt.
Felles kostnader for drift av infrastruktur vei, vann og avløp - se vedlegg til prospekt.
Kjøper vil være forpliktet til å betale et årlig bidrag på ca kr 1000,- til dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier mv. Bidraget skal p.t. betales til løypenemd i Hol Kommune, eller den selger eller Geilo Holding AS, org nr 988 659 320, utpeker. Bidraget vil bli indeksregulert.
Hol kommune innførste eiendomsskatt med virkning fra 1.1.2016. Se informasjon på www.hol.kommune.no

Oppgjør
Oppgjørsansvarlig er Advokatfirmaet Thommessen - www.thommessen.no - Kontor i Oslo, Bergen og London
Vederlag til oppgjørsansvarlig dekkes av selger

Ved inngivelse av bud på tomter i Solhovda skal budskjema for Solhovda benyttes. Dette finner som vedlegg til Prospektet.
Ved selgers aksept av bud skal standard kjøpekontrakt for Solhovda benyttes. Dette finner som vedlegg til Prospektet.
Budgiver oppfordres til å lese gjennom kjøpekontrakt før inngivelse av bud.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Påmelding - Nyhetsbrev

Ta kontakt for nærmere presentasjon og visning!

Arne Pålgardhaugen

Tlf: 951 65 200
E-post: arne@kikut.no

Kikut Eiendom AS

Vesleslåttvegen 11
3580 Geilo